YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Mine spotifylister

Hei! Jeg går seriøst ikke en dag uten å høre musikk på noe slags vis, og vi alle har vel noen favorittlister som går på replay eller noen som er til spesielle sammenhenger? Det har i hvert fall jeg, og tenkte å vise dere mine. Har gjort dette før, men en del av de er blitt oppdatert og noen er nye, kommer litt ann på hvilken sesong vi er i, og nå er det sommer!
♥ Heyhoe. Favorittlista! Her har jeg alt jeg liker å høre på og så fort jeg finner noe nytt jeg liker, så legger jeg det dit. Denne lista blir også veldig mye oppdatert og nederst finner du sangene som er sist lagt til i lista.
Vacation healing. Sommeren nærmer seg og da gjør det alltid godt med en sommerliste. Alle sangene gir meg skikkelig god følelse og ikke minst sommerfølelse. Siden jeg nettopp har laget den er det ikke så veldig musikk i den enda, men jeg holder på og den oppdaterer seg sakte, men sikkert, haha! 


♥ deppelista. Jeg er vel ikke den eneste? Alltid når jeg er i dårlig humør eller bare er litt nedenfor så går denne på replay. I tillegg hører jeg på den når jeg vil høre rolig musikk også.
♥ skååål. Laget den til jentevors en gang, og blir brukt litt innimellom, spesielt om humøret er bra! 
♥ Go hard. Treningslista mi, den er faktisk et must når jeg trener alene! Nå er jo den laget tilpasset meg da, starter rolig og etter hvert blir det litt annerledes og til slutt så er det tilfeldig hvilke sanger som er, men er sanger som pusher meg og noen med fart i! 
♥ sovelista. Hvis jeg ikke klarer å sove så setter jeg nesten alltid på denne, og jeg blir så fort trett da og da sovnet jeg faktisk på et blunk, love it. 
Gjerne følg og gjerne legg igjen link til noen lister dere har som dere liker og vil dele! Elsker nye lister og ny musikk :-) 

4 kommentarer

Tanja Höglund Pettersen

01.06.2015 kl.23:15

Disse skal sjekke ut! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Christian Lystad

01.06.2015 kl.23:54

Hei Veronica så fint bilde

hvilket land er det tatt?

Send meg en venneforespørsel

legg meg til som venn

Veronica Hanssen

02.06.2015 kl.08:09

Christian Lystad: tusen takk :-) Hellas, var i Kreta jeg tok det!

Christian Lystad

02.06.2015 kl.19:03

legg meg til som venn

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits