YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Prioriteringer og stress

Hei! Hvordan er det med dere? Med meg går det i hvert fall bra, bortsett fra at det er litt mye for tiden, noe som gjør at bloggingen blir lite prioritert. I helgen var jeg jo bort, noe som er grunnen til null blogging i helgen! 

Fredag: Da hadde jeg tentamen i nynorsk og når jeg var ferdig dro jeg rett heim, byttet så dro vi til Levanger. Når vi kom fram gjorde vi ikke så kjempe masse egentlig, var en del ute spilte fotball og slappet av.


 

Lørdag: Var for å se på en kamp som søskenbarnet mitt skulle spille. Senere dro jeg, lillesøster og to av søskenbarna mine  på minikonsert med Marcus og Martinus på Magneten. Senere på dagen var det klart for å feire bursdag, og da ble selvfølgelig kakespising. Senere på kvelden dro noen av oss på bowling, noe som jeg aldri har vært på før, men gøy var det.

Søndag: Startet dagen med en frokost med alle sammen, og etterpå var vi litt ute, spilte fotball og jeg pakket sakerne mine. Før vi dro var det kaffe og litt kaker fra lørdagen og etter det dro vi hjem. Når jeg kom hjem satte jeg og lillesøsteren min opp trampolina siden været ute var fint, avsluttet søndagskvelden med en liten løpetur før jeg gikk i dusjen og tok kveld etter det.


Mandag: På mandag hadde vi engelskforberedelse hele skoledagen, men i tillegg har russetiden startet så ble en del tull med ferskisene og noen knuter. Slutten av dagen var det politibesøk. Etter skolen var jeg barnevakt før jeg dro på trening.


Tirsdag: I dag har vi hatt engelsktentamen, noe som jeg tror gikk helt greit. Etter skolen har jeg brukt en del tid på en innleveringsoppgave i kroppsøving og vært en del ute, så dagen har blitt tilbringet hjemme og slappet av og gjort en del skolearbeid.

Siden det har vært litt mye i det siste håper jeg at det blir litt bedre nå, i hvert fall i en periode! Det er heller ikke lenge til eksamen, så håper på en litt roligere periode før det i hvert fall, så skal jeg prøve å holde dere oppdaterte. Til helgen er jeg borte igjen, men skal prøve å fikse noen innlegg uansett, må virkelig skjerpe meg. Ha en fin uke videre!

Hvordan har de siste dagene deres vært?

2 kommentarer

Mille

28.04.2015 kl.21:05

Hello! Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og du har en utrolig fin blogg! Kommer helt klar til å følge deg videre, og kommentere innleggene dine.

så hadde blidt kjempeglad for kommentar tilbake<3

PS legg meg til som venn så legger jeg deg til<3

Christian Lystad

28.04.2015 kl.21:10

Hei Veronica så fine bilder av deg

du er en pen jente

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits