YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Det beste jeg vet er....

Hei! Vi alle har vel forskjellige ting vi synes er noe av det beste. Jeg tenkte å dele noe av tingene jeg synes er noe av det beste. Kanskje noen av dere kjenner dere igjen i noe av punktene også! 

  å legge meg i sengen nydusjet, nyvasket og ryddet rom og nye sengklær. Det må være noe av det beste som finnes, og når du er klar og trøtt er det ekstra godt. 

 sitte inne i koseklær eller et av kari traa-settene mine når det er kaldt ute, snør eller regnet. Inne er det varm og godt, og med en kopp te eller kakao og kanskje en film. Det er så godt og avslappende. 
 følelsen du har etter en hard treningsøkt. Samme om det er styrketrening, løpetrening eller fotballtrening. Det er litt jævlig der og da, men etterpå er du typ i himmelen, hvor godt er ikke det da?

 være ute når solen steker og himmelen er blå. Enten bare ligge å sole seg, grille med familie eller være på stranden og bade med venner. Det er så utrolig herlig. Når været er bra blir humøret og alt automatisk bra. 


 legge seg på sofaen etter en lang skoledag. Enten sove, ligge å høre musikk eller se på netflix. Det er så utrolig godt, men hvis du sovner og når du våkner så er alt rart og tungt, jeg føler meg dopet nesten, haha. 

 når det endelig er blitt fredag og jeg får møte vennene mine og kjæresten min igjen etter en stund uten de. Alltid godt å møte de, men når det er gått litt lengere er det ekstra godt.  

  kvalitetstid med familie, venner og kjæreste. Viktige personer, er viktig å bruke tid på og kose seg med. Noe av det beste er det i hvert fall. 

 ligge å snakke med folk på telefonen, enten meldinger eller ringe, der vi kan snakke om alt og ingenting lenge uten å slutte. Det er så utrolig godt og funker veldig godt når savnet er stort. 

Noen som kjenner seg igjen,  i så fall, hvilke?

3 kommentarer

Charlotte

18.03.2015 kl.10:29

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, god tekst og fine bilder:) pen er du og!håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Veronica Hanssen

18.03.2015 kl.10:47

Charlotte: Hei! Så koselig :) Det skal jeg selvfølgelig gjøre!

Christian Lystad

18.03.2015 kl.19:13

Hei Veronica så fine bilder av deg

du er en vakker jente

så fint Antrekk du har på deg

det kledde du da

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits