YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Stemning i trondheim

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra skolen, dagen har vært utrolig lang. Vi kom hjem i 5-tiden i mårest, da var det rett i sengen og stå opp om ca. 2 timer. Sov utrolig lite på toget, så i natt har jeg gjort mye, men null søv nesten. Dro på skolen med joggebuse, t-skjorte, hettejakke, skjerf og solbriller. Orket ikke å fjerne sminke og orket ikke å ordne meg i mårest, derfor funket solbrillene perfekt, sjeldent jeg bruker de inne, haha.

Vi kom til Trondheim litt før klokken 2 på formiddagen i går og vi gikk rett opp til torget og på McDonald's for å bare få litt mat i kroppen, etter det stilte vi oss forran scenen for å få gode plasser, tror jeg sto der 2 timer før konserter, gud jeg var lei rett før konserten startet, men når den startet hadde det ikke noe å si lengere, da var ventet tiden over så! Konserten var råbra, stemningen og alt. Jeg skal lage et eget innlegg om det så snart jeg har redigert og ordnet videoen fra Trondheim, så stay tuned!
En liten sneak peak på Trondheimsturen og det kommer mye mer! Må bare få tid til å sette sammen videoen, håper på i helgen. Hele turen var i hvert fall vellykket, selv om dagen etter ble ett helvete, mildt sagt. Nå skal jeg sove litt. see yah! 

Var noen av dere på Vinterlyd? I så fall, hvor?

6 kommentarer

Kristine Hagen

12.03.2015 kl.16:32

var også på vinterlyd, menbarei Kristiansand.. gjerne legg meg til som venn!

Iselin Renée

12.03.2015 kl.17:32

kjempe fine bilder :)

Veronica Hanssen

12.03.2015 kl.17:59

Kristine Hagen: artig :)

Veronica Hanssen

12.03.2015 kl.17:59

Iselin Renée: tusen takk :)

Christian Lystad

12.03.2015 kl.20:47

Hei Veronica så fine bilder

Du er en vakker jente

Veronica Hanssen

12.03.2015 kl.21:55

Christian Lystad: tusen takk :)

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits