YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

1 av 5

Hei! Mandag igjen, noe som vil si back on track. Denne uken tror jeg går fort, for på onsdagen skal hele ungdomskolen til Trondheim på Vinterlyd der blant annet Isac Elliot skal opptre, så utrolig gøy. Nå har jeg akkurat kommet hjem og tok meg litt is mens jeg ser litt Gossip Girl før det blir øving til prøve, litt lekser og se på forskjellige danser på nettet, om noen har tips til gode dansevideoer, gjerne kommenter og legg link! 

I helgen har det vært lite å hørt fra meg, men nå er jeg endelig på bedringens vei og tilbake på skolebenken. Liitt forkjølet bare, men ellers er ting mye bedre. I helgen var det ukm, noe som var utrolig gøy, selvom dansen gikk veldig dårlig, haha. Jeg gikk videre med alt jeg var med på, så nå er det bare å fortsette å øve, spesielt på dansen og snart blir det at vi skal til Verdal. I tillegg i helgen, så var jeg på lørdagskvelden i kirken på intimkonsert med Chand, åh det var himmelsk.Nå skal jeg få unna gjøremålene mine for dagen og senere i kveld skal jeg på møte, see you later! Ha en fin dag :)

 

3 kommentarer

sofie hansen

09.03.2015 kl.15:11

åå så godt det så ut! ha en fin dag videre!

ta gjerne en titt innom min blogg!

Veronica Hanssen

09.03.2015 kl.15:49

sofie hansen: tusen takk, du også :) det skal jeg!

Christian Lystad

09.03.2015 kl.19:43

Hei Veronica så fine bilder av deg

du er en pen jente

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits