YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Waiting for a replay


Ingen tvil om at sommeren 2014 var den beste, tungste og mest spesielle sommeren på mange år. Jeg har sett igjennom bildene og mimrer tilbake, savner det så. Det er så utrolig mange fine minner fra sommeren her, men også en del ting som ikke er positivt, mye har skjedd og mye har forandret seg i sommer, og på et vis, så hater jeg store forandringer, kommer ann på hva selvfølgelig, men tror dere skjønner hva jeg mener. Håper selvfølgelig denne sommeren blir like bra, selv om det blir en del mer jobbing. Null planer for sommeren, ingen reising som jeg vet og håper egentlig på å ta ting litt som de kommer. Eneste planen er selvfølgelig jobb, som minner meg på at jeg må begynne å søke på sommerjobb, huff..

Ser fram til sene kvelder på stranda, badingen, sene kvelder med mange venner, grillingen, solingen, festene og bare ha det bra, uansett. Woho, jeg gleder meg! Sommeren skal bli bra, igjen.

Det så mye som jeg har gjort denne sommeren som har vært gøy, men og det har vært ting som jeg gjerne skulle ha gjort annerledes. Men er det ikke en grunn til at det ble slik, hvis det skjedde, så var det egentlig meningen, eller tar jeg feil?

Noen som ser fram til sommeren like mye som meg?

Én kommentar

Christian Lystad

05.03.2015 kl.21:32

Hei Veronica jeg gleder meg også til sommeren da

Så fine bilder

Kan du ta flere bilder av deg selv på bloggen?

jeg syns du har lite bilder av deg selv

Har du hatt en fin dag?

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits