YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Update

Hei! Nå har jeg akkurat lagt meg i sengen etter en lang dag i bakken, noe som har vært utrolig gøy og koselig. Når jeg kom hjem var jeg utrolig klar og hadde så utrolig fæle smerter i nakken, og etter hvert begynte jeg selvfølgelig å bli slapp, fikk hodepine og hostet, noe som endte meg at jeg ble sengeliggende så og si fra med en gang jeg kom hjem til det ble hjemmelaget pizza. Jeg ligger bare å håper på at grunnen til dette er lite mat og drikke og i tillegg mye aktivitet, mens pappa tror jeg begynner å få influensa, så jeg krysser fingrere. Formen begynner å bli bedre nå etter litt mat og en lang dusj, så etter litt søvn håper jeg på at jeg kan dra i bakken en liten tur i morgen også! Føler jeg ikke har tid til å bli syk nå siden vi har mange prøver til uken, ukm til helgen så det passer så dårlig, menmen. 
Jeg er jo nesten blitt mer aktiv på instagram enn her på bloggen og oppdaterer ofte der om det er en periode med lite på bloggen, så dere finner meg med navnet veronicahansseen på instagram.

Noen av dere som begynner å bli syk?

5 kommentarer

Sunniva

28.02.2015 kl.23:04

Uff, håper du føler deg bedre i morgen! God bedring :)

Veronica Hanssen

28.02.2015 kl.23:06

sunniva: tusen takk :)

Christian Lystad

01.03.2015 kl.00:15

Hei Veronica så fine bilder av deg

du er en pen jente

Karina

01.03.2015 kl.17:29

Nei, jeg tror jeg har klart å sneket meg unna alle bakteriene denne gangen. Heldigvis. Jeg har ikke tid til å bli syk nå.. hehe..

www.karinagregersen.com

Veronica Hanssen

01.03.2015 kl.21:02

Karina: heldig du er, dårlig tidspunkt å få det på for meg.. :)

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits