YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

tomt

Hei! Hvordan har deres helg vært? Min har i hvert fall vært utrolig bra og veldig rolig, noe som har vært veldig godt. På fredag dro jeg til kjæresten min når han kom med bussen og vi kom hjem til meg i går. Helgen har vært veldig rolig, på lørdag gikk dagen til snøscooterkjøring og bare det å være ute, utrolig godt å koselig! Egentlig trodde jeg at jeg skulle være barnevakt i går, siden mamma og pappa skulle ut, men det ble ikke noe barnevakt uansett, så lørdagskvelden endte med kyllingwrap, godis og film med typen etter en koselig dag ute, begge var utrolig klar så det var godt.
Dagen i dag har vært tilbringt i sengen med soving, mat og film som gikk i repeat. Elsker daffesøndager uten noen planer og bare kan slappe av. Uken som kommer tror jeg blir veldig grei siden jeg har slappet av i helgen og sovet masse. 

Nå sitter jeg alene med musikk på ørene, typen har akkurat dratt. Det ble i hvert fall utrolig tomt, så vurderer å ta med en treningsøkt inne! :-)

 

4 kommentarer

Emilie-Therese

01.02.2015 kl.18:31

Den maten så herlig ut!

Denne helgen har jeg brukt til avslapning, strikking og en tur ut på byen i går :) Nå skal resten av kvelden brukes til å slappe av :)

Danian. Gutteblogger

01.02.2015 kl.18:32

Så utrolig koselig da

Madde K.K

01.02.2015 kl.18:47

Så bra du har hatt en bra helg, min har vært helt grei og rolig :)

Håper du får en fin søndagskveld :)

Iselin Renée

01.02.2015 kl.19:03

Det så koselig ut :)

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits