YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

5 must i hverdagen min

Hei! Vi alle har vel noen ting vi ikke klarer oss uten i hverdagen, am I right? I hvert fall jeg har en del ting som er et must for meg og noen ting er blitt slik at jeg aldri glemmer, akkurat som det er limt til meg, har alltid kontroll på hvor det er. 

1. iPhonen min og sosiale medier 

Jeg er vel ikke den eneste, eller det vet jeg, haha. Den er med OVER ALT, tror ikke jeg har lagt den hjemme noen gang, bortsett fra småturer og slikt, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener. Blitt alt for avhengig av å være tilgjengelig og på nett hele tiden, synd men sant. Avhengig av å få kontakt med venner, familien og typen, alle de jeg trenger å snakke med som ikke er i nærheten, enten for at det er noe jeg lurer på eller bare for å snakke. Sosiale medier ja, Instagram, Snapchat, Twitter, Facebook og ja, you name it. Jeg nevnte tidligere at jeg er på et vis avhengig av å alltid være tilgjengelig og oppdatert. 

 

2. Familien og typen min.

Disse hadde jeg rett og slett ikke greid meg uten og de MÅ jeg snakke med nesten hver dag. Ofte i en skoledager sitter jeg å tekster med mamma, spesielt om det er noe. Jeg er jo så å si med familien min hver dag, men de dagene det er litt ekstra eller det blir noe sender jeg alltid melding eller ringer, kommer ann på. Samme med kjæresten, vi snakker ganske ofte siden vi aldri er i lag i ukenedagene, og møtes bare i helgene utenom ferier og slikt. 

 

3. Mat og drikke

Det greier vel ingen seg uten, og jeg går ikke en dag uten. Noen dager blir det litt mindre og noen dager litt mer. Noen dager lager jeg noe enkelt, noen dager noe litt mer avansert og ting som tar lengere tid. Til tider kan jeg være et matvrak, er litt i perioder. Småspiser også veldig mye, spesielt i skoledagen, kan fort bli en tur på butikken enten mat eller godis, en vane jeg tror jeg må venne av meg, hehe.

 

4. Vennene mine

Jeg er veldig avhengi av vennene mine. I en skoledag er det jo greit, da er jo de fleste vennene der, untatt de som går på andre skoler og slikt. Er jeg ikke sammen med vennene er jeg avhengi av å snakke med de. Vennene mine må være verdens beste og dagen blir alltid bedre når jeg prater med de, spesielt når ting ikke er så bra eller om jeg bare er klar. 

5. Musikk
En dag uten musikk har jeg faktisk aldri opplevd så lenge jeg kan huske i hvert fall. Jeg hører konstant på musikk, på skolen, hjemme, når jeg gjør skolearbeid hjemme, trening og ja, generelt hele tiden. Mange ganger hører jeg musikk om jeg ikke får sove. Musikken er på uansett humør, trist, glad, klar eller hva det no enn er, musikk hjelper uansett. Musikken får meg til å slappe av og tenke på noe annet og noen ganger blir ting litt verre, men det er sjeldent. 
Noen som kjenner seg igjen? // Har dere noen andre ting som er et must i hverdagen deres?

Én kommentar

Anita Søvold

30.01.2015 kl.16:02

Alt det samme her og, utenom typen, for det har jeg ikke. haha

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits