YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Drømmer tilbake

Hei! Endelig er denne dagen over og ikke minst samfunnsfagprøven vi hadde i dag. Ble litt stresset under prøven når jeg så spørsmålene, følte jeg fikk helt stopp i hjernen og alt, wellwell, klarte i hvert fall å svare på det meste, håper jeg. Rett etter skolen i dag dro jeg til frisøren, ingen store forandringer. Jeg stusset bare håret litt og snakket litt videre om hva vi skal gjøre videre, tror ikke jeg vil ha lilla/rødt lengere, selv om det var veldig fornøyd med det! Tror faktisk jeg kommer til å bli litt lysere etter en god stund, nærmere sommeren, må vær litt forsiktig siden håret mitt ikke tåler så aalt for mye, så bleking er ikke noe som er så lurt. Jeg har jo alltid hatt lyst på langt hår, men har ikke hårtype som kommer til å bli så mye engere enn det er nå, noe som er grunnen til at jeg har brukt extensions tidligere, noe jeg begynner å vurdere igjen, så jeg får se.


Liten throwback til da jeg brukte mørkt extensions, åh savner det så mye! Elsket håret.

Nå er maten straks ferdig og etter det bli det vel snart ut på ski, blir godt. Tok forresten sprøyte i dag, fikk anbefalt å ikke røre armen så my, så ender vel opp med å må bruke bare en arm, hehe. 

Noen planer for dagen?

3 kommentarer

Danian. Gutteblogger

27.01.2015 kl.16:32

Du er fin med det håret

Veronica Hanssen

27.01.2015 kl.16:37

Danian. Gutteblogger: tusen takk :)

elitagirlnet

27.01.2015 kl.18:22

Du var kjempefin med extentions da ! Er avhengig selv ! Særlig nå som jeg går gravid med nr 3 er det i alle fall godt å ha langt fint hår i det minste mens vekta stiger. :-)

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits