YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

So far, so good


Heisann! Fra i går lå jeg, Oda og Julianne i campingvognen til bestefar, grunnen var for at vi skulle danse på lørdag. Vi skulle øve mer til UKM og gjøre ferdig dansen som vi skal framføre.  Rett etter skolen i går gikk vi på butikken for å handle, så rett hjem for å ordne oss til kulturkveld som var klokken 5, stress! Jeg, Oda og Julianne opptrede med sangen Night Changes, den vi har øvd på tidligere denne uka, og utenom den var jeg med på 3 sanger til. Kvelden gikk utrolig fort og vi dro i campingvognen etter det og ordnet oss og så tv og koste oss. Vi gjorde egentlig ikke noe annet enn å bare ligge å slappe av hele kvelden, utrolig godt! Vi lå vel våken til klokken 3 i natt, men våken i 10-tiden var alle, utrolig nok. Senere dro vi i gymsalen for å øve, der møtte vi Lise. Vi danset i 2-3 timer, og var utrolig godt å komme hjem å spise etter det. Resten av helgen har jeg ikke noen andre planer enn å sove og gjøre meg uthvilt til en ny skoleuke.Buksene er fra Junkyard // t-skjortene fra Nelly, men de er desverre utsolgt nå. // skjorten min er fra Vero Moda 
For en utrolig gjeng!! 

Ser virkelig frem til opptrenden nå faktisk, bare småpussing og litt pirking på dansen igjen, tror faktisk det kan bli veldig gøy. 

Hvordan har deres helg vært hittil?

4 kommentarer

Madde K.K

24.01.2015 kl.19:29

Så koselig!

Håper du får en kjempe fin lørdagskveld :)

Veronica Hanssen

24.01.2015 kl.20:00

Madde K.K: takk det samme :)

Ane

25.01.2015 kl.21:22

Dåkk e så flink <3

Ska vårrå me på UKM i å i år me Moa, men me bestæmt oss fer kess sang me ska opptre me på onsdag 😬

Veronica Hanssen

25.01.2015 kl.22:07

Ane: Tusen takk <3 korr artig!

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits