YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Tar kveld med ett smil

Heisann! Tirsdag igjen, og jeg hater tirsdager mer enn alt. Før var det mandager, men ikke nå lenger. Vi har bare fag på skolen, i tillegg mobilfridag, haha åh det er så bullshit. wellwell. Etter skolen i dag øvde jeg, Oda og Albert på Try av Colbie som vi skal opptre med på fredagskvelden på kulturkveld. Kan bli litt spennende siden vi begynte å spille gitar på den på torsdag, men må gjøre det beste ut av det. Etter øving dro jeg rett hjem, slappet litt av før det ble mat og også litt etter. Senere dro på vi ski, og kvelden endte med 1 mil, så nå blir det veldig godt å legge seg. Etter skituren hoster jeg så fælt og stygt at det høres ut som jeg har røyket i mange mange åår, ikke godt, burde kanskje bli flinkere med medisin og ikke pushe meg så veldig når jeg begynner å bli forkjølet, kjenner det fortsatt i brystet. 

Nå sitter jeg egentlig bare i sengen etter jeg har dusjet og gjort unna litt skolearbeid. Etterhvert tror jeg at jeg skal legge meg, er så utrolig trøtt på morgene for tiden, i tillegg ser jeg fram til helgen, for da skal vi øve på dansen i gymsalen, noe som blir enda bedre for da er det speil så vi kan se oss selv. Ser virkelig fram til tiden framover med dansing, UKM, trening og masse øving både med sang og dans, veldig gøy å gjøre noe annet innimellom. Har savnet hip hop veldig mye, derfor er det ekstra gøy når vi er en gjeng som danser sammen, vi kaller oss forresten Crazycrew, haha følte det passet oss veldig godt. 


Lillesøsteren min har fått jeg snapchat, resultatet av det er bilder av meg på hennes my story, ikek akkurat de fineste bildene heller. huff! Noen som kjenner seg igjen?God natt, blyges i morgen! Noen spesielle happenings framover for dere?

5 kommentarer

Iselin Renée

20.01.2015 kl.21:48

Det så koselig ut, nei har ingen spesielle planer enda :)

Veronica Vollan

20.01.2015 kl.23:44

Æ ELSKE VILDEEEEE

Veronica Hanssen

21.01.2015 kl.07:40

Veronica Vollan: Hahahahaha

Madde K.K

21.01.2015 kl.12:19

Det så koselig ut!

Håper du får en veldig fin uke!

Edla

25.01.2015 kl.17:02

Æ ÆLSKE DÅKK BÆGGE TO❤️❤️😘

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits