YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Pakke i posten, igjen

Heisann! 

I dag fikk jeg eeendelig pakken som jeg har ventet på fra Ridestore med snowboard/twintipklærne mine, superfornøyd i hvert fall. I dag fikk vi også litt tidligere fri og har ikke gjort noe på skolen i dag. Vi starten dagen med engelsk en liten stund så resten av dagen gikk vi i gruppene vi hadde på gûndercampen, vi gjorde ikke noe bare ventet så skulle vi på kommunehuset og ha framføringen for de som satt nede i kommunestyresalen, gøy. Etter det dro vi på gjestegården og spise pizza, dette var noe vi fikk igjennom campen, og etterpå kjøpte vi oss is, helt ok skoledag. Vi kom tilbake på skolen, da hadde vi bare samfunnsfagprøve før vi dro hjem, den gikk faktisk utrolig bra, føler i hvert fall det! Gleder meg til å se resultatet på prøven.


DOPE BUKSE HER // DOPE GENSER HER // LUE I SVART HER (Fargen jeg har er utsolgt)  // DOPE JAKKE HER

Jeg tenkte heller å vise bedre bilder i helgen når jeg er i bakken om jeg husker det. Nå skal jeg ordne litt før jeg skal på ski etter hvert, humøret er på topp! Ha en fin dag! Hvordan har deres dag vært?

3 kommentarer

Ane Karine Estil

13.01.2015 kl.16:10

Åå så kule klea :)

Veronica Hanssen

13.01.2015 kl.16:18

Ane Karine Estil: Ganske så fornøyd sjøl ja :-)

Madde K.K

13.01.2015 kl.22:02

Så gøy med pakker i posen, heldig du!

Ha en fin uke videre :)

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits