YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Slutter som jeg startet

Hei!

Nå er det søndag igjen som betyr siste dagen med helg, kunne gjerne ha vart litt lengere. Helgen har vært utrolig fin da. Jeg startet helgen med treningstur og dagen etter var vi i bakken noe som var veldig artig uansett om det blåste litt. Nå skal jeg snart på trening, ikveld er det styrke, noe som ikke er feil på en søndag, blir i  hvert fall godt å legge seg. 

Ellers har helgen gått til å sove, slappe av og se på netflix, godt. Typisk meg at helgene blir slik, er så utrolig godt og avslappende. Jeg synes første uken etter ferie alltid er noe dritt på skolen derfor er det ekstra godt med helg etter den uken. 


Det at endelig twintip- og snowboard sesongen endelig er i gang, er ubeskrivelig godt. Denne sesongen har jeg ikke kjøpt meg sesongkort som tidligere, grunnen er vel at det egentlig er dyrt i tillegg må jeg betale mer siden er 15, wellwell. Blir nok der en del uansett, men litt mindre enn før, men tror sesongen blir uansett om jeg ikke er det liike mye som før. 

Men nå skal jeg dra på trening, ha en fin kveld videre alle sammen!

 har dere gjort i helgen? // Kjører noen av dere twintip eller snowboard?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits