YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Bedre sent enn aldri, right?

Heisann!

Ikveld ble det et litt sent innlegg, but wellwell. Når jeg kom hjem fra skolen så satte jeg meg med samfunnsfagboken og leste litt til prøve. Vi har prøve neste uke og jeg har selvfølgelig glemt det meste i ferien, fuck. Jeg satt egentlig med det helt til det ble middag og rett etter det ordnet jeg meg og dro på treningsstudioet sammen med noen venner, tungt men godt. 

 

I morgen har vi skoledag til ca. 19.00 som vil si at jeg neppe rekker og blogg, hvis ikke skal jeg prøve å få til noe i skoletiden. I morgen skal vi gjøre ferdig vår presentasjon og løsning på problemstillingen i bedriften vi fikk. Jeg kjenner jeg gruver meg litt, siden foreldre med søsken, lærere og en jury (skrives det slik? hahha). Juryen består av ordfører, rådmann og noe slikt, jiises jeg blir nærvøs bare av tanken, jeij. Sater på at det går bra, får bare tenke at det bare er vi der, men lettere sagt enn gjort. 

Har dere noen prøver framover?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits