YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Normal og kjedelig

Hei!

Dagen i dag har vært utrolig kjedelig, fyttikatta. Dagen startet med at jeg sto opp rundt elleve tiden, og satte med på stua og så på netflix. Plutselig banket det på døren og det var den lille gutten jeg bruker å sitte barnevakt for. Han kom inn og senere dro vi ut for å sparke på butikken for å handle, det var veldig koselig da! Ellers har dagen vært kjedelig, ingenting å gjøre og ikke noen som gidder å finne på noe, i hvert fall ingen som spør, selv har jeg gitt opp for de jeg spøe vanligvis gidder ikke lengere. Spurte nabokompisen om han ville bli med ut å springe, men han svarte senere enn jeg hadde trodd, og da fant vi ut at vi ikke giddet uansett, haha. 

Resten av kvelden har bestått av pizzalaging, tv og netflix. Jeg begynner å føle meg så lat, spesielt når jeg sitter hele ettermiddagen å ser på netflix og slikt, hater det, men samtidig så utrolig godt. Nå sitter jeg i sofaen sammen med lillesøster og mamma og vi ser film, det er koselig da!


Begynner også å kjenne på meg at vi begynner på skolen snart, og jeg gruver meg. Eneste som blir bra er å starte med treningene og komme i rutiner igjen. Vi starter på tirsdag, heldigvis ikke mandag. Det beste blir vel at alle begynner å være hjemme, i hvert fall det meste av ukene og kaanskje gidder å finne på noe, men hvis ikke så får jeg finne på noe selv. 

Når begynner dere på skolen? // Hvordan er deres dager for tiden?

2 kommentarer

Madde K.K

03.01.2015 kl.23:17

Helt enig, det som blir bra er å komme i rutiner med trening igjen!

(Skrevet et personlig innlegg på bloggen, les gjerne )

Veronica S

03.01.2015 kl.23:17

Høres nå ut som du har hatt en fin dag da! Min dag har gått til serier også. Begynner på jobb på mandag.

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits