YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Fornuftig

Heisann! Nå ligger jeg i sengen min og har akkurat funnet meg en ny serie og se på netflix, Suits. Jeg har leenge lurt på hvilken serie jeg skal se siden jeg er ferdig med Gossip, Hawaii Five-O, Prison Break, Orange is the new black osv. Endelig har jeg noe å se på igjen, men trenger flere tips til jeg er ferdig med denne serien også. 

I dag har jeg vært på jobb fra klokken 9 til halv 5 i kveld. Det var jo varetelling så jeg er egentlig veldig klar i hodet av alle tallene, haha. Når jeg kom hjem gikk jeg rett på badet og tok på meg joggebuksa og en god genser, noe jeg har lengtet etter i hele dag. Jeg satte på varme på rommet og tente lys og la meg i sengen og her ligger jeg fortsatt, og har ikke noen spesielle planer resten av kvelden. I morgen blir jeg hjemme, men blir det mye å gjøre på jobb ringer de. Håper egentlig på en dag der jeg kan ligge hjemme, gjøre unna litt bloggsaker og rydde litt her, men gjør heller ikke noe å tjene litt penger, så er ikke så veldig nøye. 


 

Har dere noe serietips? // hva har dere gjort i dag?

2 kommentarer

Amila

02.01.2015 kl.20:03

Once upon a time er en bra serie :)

Veronica Hanssen

02.01.2015 kl.20:07

Amila: Tusen takk for tips! :-)

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits