YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

2015 - året som blir starten på noe nytt

2015 blir et år jeg kommer til å huske veldig godt for dette har jeg gledet meg veldig til. Det er en del som skjer og litt forandringer i hverdagen, noe som jeg er skikkelig spent på, men ser veldig fram til det. 

Jeg fyller 16 - i juni fyller jeg 16 år, noe som jeg selvfølgelig gleder meg til. Grunnen vet jeg egentlig ikke helt, men jeg har alltid vært sånn at jeg gleder meg til å fylle 16 og 18, det har vært de to jeg gleder meg mest til, og i år er endelig tid for at den ene skjer, wii. 

Ferdig med 10 års skolegang - jeg blir ferdig med 10 års skolegang. Ser virkelig fram til å begynne på ny skole, bli kjent med nye folk og gjøre andre ting enn det som er her og forhåpentligvis en annen motivasjon både på skole og generelt. Selv om det blir rart med ny klasse, større klasse og slikt tror jeg det blir bra. Blir også veldig rart å dra fra mange av vennene mine her, men møter de vel ofte når jeg er hjemme. 

Jeg må jobbe - ikke at det er det beste som skjer, men det må til. Jeg jobbet noen uker i fjor, men var i hvert fall verdt det. Siden jeg flytter må jeg både ha penger til hybelleie, mat og alt utenom jeg kommer til å handle og bruke penger på. Blir sikkert å jobbe det meste av sommeren, siden vi var i Kreta i fjor skal vi i hvert fall ikke på noen sydentur i år, men kanskje Sverige, jeg vet ikke. Blir jo litt annerledes og må jobbe det meste av sommeren siden jeg vanligvis ligger så lenge jeg orker, går ut og soler meg, bader og er med venner, men det skal jeg også få masse tid til, heldigvis. 


En throwback til Kreta, åh jeg savner varmen og dagene i Kreta. 

Jeg flytter - siden jeg begynner på videregående, flytter jeg. Jeg flytter til Grong, hybel er fikset med en god kompis fra Namsskogan, og vi gleder oss veldig masse. Jeg gleder meg veldig masse, jeg har sett fram til dette lenge, siden jeg er veldig lei skolen her og gleder meg til å prøve noe nytt, klare meg selv og treffe nye folk. Er jo veldig skremmende å tenke på at jeg flytter fra mamma og pappa og lillesøsteren min, men heldigvis bor storebroren min og kjæresten han i Grong. I tillegg kommer jeg nærmere bestevenninna mi, som nesten blir naboen min og kjæresten min som blir boende nesten 20 meter unna, noe som også blir veldig greit. Noe av det beste blir vel det og har en plass der man bestemmer det meste selv, lager den maten man vil og ja, u name it. 

Konsert - jeg har planer om å dra på konsert i 2015 en gang, men vet ikke helt enda siden jeg ikke greier og bestemme meg for hvem jeg skal dra på.. Jeg står mellom Ariana Grande, The Scprit, Nickelback og nå har jeg hørt Nicki Minaj kommer til Norge i mars, så jeg er sååå usikker, får nesten høre litt med mamma hva som passer best! Håper virkelig jeg får til å dra på en av konsertene. Hva hadde dere dratt på?

2015 kommer til å bli et bra år, det blir jo ikke bedre enn hva vi gjør det til selv uansett. Så i stede for å sitte å klage skal jeg prøve å gjøre året veldig bra. Utenom disse tingene  tingene har jeg satt meg noen små mål både i trening og generelt. Det som er mest er vel at jeg skal gjøre som jeg vil og føler for, fullføre mål jeg setter meg både i trening og generelt ellers og bare ha det bra. 

Har dere noen planer eller forventninger til året som kommer?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits