YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Page 1 of 365

Hei og godt nyttår! At det er 2015 nå er så utrolig uvirkelig, har ventet på dette så lenge for det er så mye med dette året jeg gleder meg til og ser fram til, som jeg skal lage et innlegg om. Jeg feiret nyttårsaften sammen med kjæresten og familien hans + besøk, noe som var utrolig koselig. Jeg dro hjem i dag siden jeg fikk høre jeg skal være med på varetelling på butikken i morgen, noe som var utrolig kjipt, men men. 

Jeg føler ikke for å skrive såå utrolig masse, så tenkte heller å vise noen bilder fra de siste dagene før jeg legger meg. 


Fikses brynene noen dager før nyttår, noe som viirkelig trengtes! Jeg byttet rom med mamma og pappa igjen og dro litt senere i kirken for å øve. Jeg sang i kirken på nyttårsaften før jeg dro, noe som var utrolig koselig!Begynte endelig og få ting på plass på rommet og da var klokken rundt halv elleve- elleve på kvelden, gjett om jeg var klar, men sååå fornøyd!Noen timer før jeg skulle i kirken på nyttårsaften satte jeg meg på rommet med musikk og begynte å ordne neglene. Der satt jeg i min egen verden med musikk og ordnet neglene. Verste var at jeg var litt skjelven, så treffsikker var jeg ikke, men det er heldigvis ikke så vanskelig å fikse!

Jeg synes 2014 har vært et utrolig bra år, og synes det skal til en del for å toppe det, men jeg gir 2015 en sjanse, blir jo tross alt ikke bedre enn va du gjør det til selv. Jeg har troen på at 2015 blir utrolig bra og det er mye som skjer, og store forandringer noe som kan bli spennende. Jeg håper alle hadde en fin feiring og får en fint år!

Hvordan feiret dere nyttårsaften og med hvem?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits