YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Tiden etter

Heisann! Tiden etter julekvelden har gått utrolig fort. De siste dagene har jeg sovet masse, vært ute og sett filmer som Istid, Hjemme Alene 3 og 4, disse er vel snart sett 2-3 ganger de siste dagene, men like gøy uansett. 

Vi startet egentlig ganske tidlig med gavene, rundt 8-tiden på kvelden tror jeg, men vi brukte veldig god tid. Jeg fikk en masse hybelsaker som bestikk, glass, kopper, smoothiemaker og pynt og masse mer. Ellers fikk jeg litt klær, ny DW klokke, nye skistaver, twintipstaver noe som jeg trengte, for i fjor så klarte jeg å ødelegge alt jeg hadde av staver, flink.
Tidligere på dagen fikk vi besøk av nissen noe som jeg tror lillesøster syntes var utrolig gøy, i hvert fall når den kom på verandaen og kom inn med gaver, tror hun ble litt satt ut egentlig, men gøy var det. 

 

De siste dagene har jeg som sagt ikke gjort så mye, noe som har vært litt godt! Kjenner jeg gruver meg til skolen starter igjen, selv om det beste med det er at folk faktisk er hjemme eller i hvert fall gidder å finne på noe. Så i det siste har jeg mest vært borte siden det ikke skjer noe her og ikke noen blir med når jeg spør, så da dro jeg heller bort, hihi, godt!


Håper dere har kost dere masse de siste dagene! Hva har dere gjort?

Én kommentar

Ane Karine Estil

30.12.2014 kl.15:11

Så fine bilder :) Har egentlig ikke gjort så mye utenom revy og juleselskap hos venner i jula.

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits