YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

On replay

Heisann! Hvert år i tentamenstiden så oppdaterer jeg spotifylistene mine veeldig ofte og kanskje veldig mye når jeg først holder på. Jeg sitter ofte på tentamen og leter sanger på spotify for jeg kjeder meg og er ferdig før tiden. Det skjedde selvfølgelig i år og, så jeg har noen favorittsanger, både sanger fra før og noen nye jeg har funnet nettopp. Jeg har mange favorittsanger, men det er disse som går på replay heele tiden. 

Bed of Lies - Nicki Minaj & Skylar Grey. Denne har gått på replay siden første gang jeg hørte den. Jeg likte den så godt at jeg har lært meg den på piano og jeg spiler egentlig ikke piano så det sier vel litt. Jeg er absolutt ikke den beste på piano, men lærte meg sangen og spiller på den litt sånn hele tiden. Har allitd vært fan av Nicki, hun er så stilig. Teksten i sangen er noe som man kan kjenne seg i gjen i, noe som gjør at sanger blir litt mer spesiell. 

Take Me To Church - Sofia Karlberg. Denne har gått på replay siden jeg hørte den første gang, jeg synes versjonen hennes er så utrolig bra. 
 The Heart Wants What it Wants - Selena Gomez.
Åh, jeg elsker sangen her. Jeg liker også Selena godt, og dette må være den beste sangen av henne. Den går på replay hele tiden. 

Leaving California - Maroon 5. Favorittsangen av Maroon 5, helt klart. Liker at den starter så rolig, men så blir du nesten litt småoverrasket for den går ikke slik hele sangen og det gjør at den blir så mye bedre og ikke kjedelig.

Miss You - Nickelback. Denne er så fiin, så den går under hverdagslista og deppelista, hihi. 

Time of our lives - Pitbull & Ne-Yo.  Liker Pitbull musikken til Pitbull godt for det er mye forskjellig, både rolig og partymusikk. 

Noen av sangene du liker godt? // Hvilke sanger går på replay til deg?

 

Én kommentar

Andrea Mythe

18.12.2014 kl.10:29

Nå er det for det meste julesanger jeg hører på hele tiden :D Får så god stemning av det :)

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits