YOUTUBE INSTAGRAM BLOGGINSTAGRAM WEHEARTIT

Tomorrow it is

Heisann! I det siste har jeg vært utrolig lite aktiv på bloggen,beklager det. Jeg håper og har planer om at det blir bedre i juleferien, kanskje ikke i starten, men etterhvert i hvert fall. Det er utrolig mye som skjer dagene før juleferie, tentamener, prøver, julavsluttninger, byturer og slikt. Jeg har noen julegaver i gjen og begynner og bli litt stresset, men tror jeg skal fikse det, burde jeg i hvert fall. Vi får juleferie i morgen og da skal vi ha avsluttning med hele skolen, film og grøt på skolen, gå fra kirken i fakkeltog og avsluttning med hele skolen og foreldre på samfunnshuset med mat, kaker og litt underholding og litt mer. 

Gleder meg skikkelig på ferie nå for den siste tiden har vært så hektisk både på skole og fritid så skal bli godt å ikke ha noe og tenke på eller noe som må gjøres hele tiden. Sove lenge, stå opp og sette seg i sofaen i koseklær med mat og tee og se julefilmer må bli noe av det beste, det er så utrolig koselig. Ellers har jeg ikke noen spesielle planer, sikkert møte vennene mine litt og slikt. I helgen er det juleball noe som også blir gøy, blir gøy å møte folk og de andre vennene mine og resten av helgen tror jeg bare at jeg skal slappe av og gjøre ting som de kommer, det er så utrolig herlig det. 

Har dere noen planer fremover?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarVeronica Hanssen

Veronica Hanssen

Om meg

Hei! Jeg er en jente på 16 år som blogger mest om hverdagen min, outfits, trening, ting som faller meg inn og tanker og meninger.

Kontakt/samarbeid

veronicahanssenblogg@hotmail.com

           

Kategorier

Arkiv


Søk i bloggen

Design

Kodet av zhangmeimei
hits